Informació i serveis

Tot el que necessites per a una estada perfecta

Localització

El refugi es troba a peu de carretera així que podeu estacionar davant de la porta. Si veniu des de l'àrea metropolitana de Barcelona el camí recomanable és passant per Solsona i no per Berga. Sovint els navegadors us marquen com a millor alternativa la ruta per Berga però és un error. La carretera és més complicada i la diferència de temps és notable.

 

Serveis inclosos

Habitacions

  • Les habitacions disposen de 1 llit de matrimoni i diversos llits individuals de mida 90x200cm.
  • Trobareu el llit de matrimoni amb roba de llit, coixins de viscoelastica i un nòrdic amb funda.
  • També us facilitarem llençols, coixins i una manta pels llits individuals. Tot i així, us recomanem que porteu sacs de dormir pels infants ja que els matalassos individuals es troben en altells i els és més còmode dormir en un sac.
  • En els banys trobareu només tovallola de peus. Si no porteu tovalloles les podeu llogar a un preu de 3€.

Us recomanem que porteu sabatilles de bany o d'anar per casa. Per motius d'higiene i per la vostra pròpia comoditat no podreu pujar a les habitacions amb calçat de carrer ja que sovint porten fang o neu.

Àpats

Les nostres tarifes són en règim d'allotjament però si ho desitgeu podeu esmorzar, dinar i/o sopar en el refugi. Oferim menú de dia i de nit a un preu amb descompte per vosaltres. Amb aquest règim us oferim més flexibilitat per poder voltar per les valls i decidir on voleu fer els àpats.

 

Horaris

Arribada i sortida

  • Podreu disposar de la vostra habitació a partir de les 17h.
  • L'hora de sortida ha de ser a les 11h del matí com a tard.

Es pot donar el cas que les habitacions estiguin preparades abans d'aquest horari, si fos el cas hi podríeu entrar abans si ho necessiteu. De la mateixa manera, si per alguna circumstància us cal abandonar l'habitació passades les 11h del matí ens ho heu de comunicar de forma anticipada.

 

Restaurant

Els horaris d'esmorzars i sopars varien en funció de l'època de l'any per tal de compatibilitzar els nostres serveis amb els horaris de Cau de LLops i/o de les estacions d'esquí properes.

Però per norma general, com que esmorzem aviat també sopem aviat.

L'hora de silenci és a les 23:00 a excepció de les revetlles, dies especials i servei de lloguer full house.

 

Pagaments

Acceptem el pagament amb targeta tot i que de tant en tant tenim problemes de cobertura mòbil i hem de cobrar en efectiu.